Στέλλα Δοκιμάκη

stela-dokimakiΗ πρώτη επαφή με τον αθλητισμό ήταν το φθινόπωρο του 1982 όπου επελέχθει ώς ταλέντο στο ΣΤΙΒΟ από το ειδικό πρόγραμμα του ΔΗΜΟΥ “ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ” .
Ξεκίνησα αμέσως προσπονήσεις και έκανα ΔΕΛΤΙΟ στην ομάδα του ΟΦΗ στο ΣΤΙΒΟ. Το καλοκαίρι του 1982 πήρα την πρώτη  ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ νίκη.
Για τα επόμενα 8 χρόνια ήμουν στις 3 καλύτερες αθλήτριες στην ΕΛΛΑΔΑ στην σφαιροβολία.
Ελαβα μέρος σε 100 διασυλλογικούς και μαθητικούς αγώνες και έχω 58 νίκες.
Το 1989 έδωσα εξετάσεις στη ΔΙΕΘΝΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ στη ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ όπου πέρασα με επιτυχία.
Συνέχισα τις προπονήσεις μου στις ρίψεις παράλληλα με την παρακολούθηση των μαθημάτων της Γυμναστικής Ακαδημίας.
Είχα την τύχη να προπονούμαι με την κ.Τάνια Μηλανοβα καθηγήτρια της Γυμναστικής Ακαδημίας και προπονήτρια της Εθνικής ομάδας ρίψεων της Βουλγαρίας.
Αγωνίστικα 4 χρόνια με την ομάδα της Γ.Α.Σ.Β.
Ακαντεμίκ κέρδισα 6 Πανεπιστημιάδες στη Βουλγαρία οι 2 ήταν Διεθνείς και ανέβασα πολύ τα προσωπικά μου ρεκόρ.
Το 1993 σταμάτησα τις ρίψεις.
Το 1994 αποφοίτησα από την Διεθνή Γυμναστική Ακαδημία Σόφιας με MASTER στην πρώτη ειδικότητα “Προπονήτρια Ρίψεων” με θέμα της Διπλωματικής μου Εργασίας “Ανάπτυξη της Εκρηκτικής Δύναμης στου Ρίπτες” όπου Αρίστευσα.
Δεύτερη ειδικότητα καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής.
Ακολούθησα Μεταπτυχιακή ειδικότητα στη Ρεφλεξολογία “Θεραπευτική Αντανάκλαση”(Ολα τα είδη Μασάζ – Δακτυλοπιέσεων). Παράλληλα με την Μεταπτυχιακή μου ειδικότητα παρακολούθησα ένα εξάμηνο ταχύρυθμα Groups Callanetics και Aerobics παίρνοντας ειδικές πιστοποιήσεις instructor.
Το 1995 επέστρεψα στην Ελλάδα όπου αμέσως αναγνωρίστικαν όλα τα Διπλωματα μου.
Γυρνώντας στην ιδιαίτερη μου πατρίδα, το Ηράκλειο Κρήτης ξεκίνησα εργασία σε κέντρο αδυνατίσματος ως υπεύθυνη Σωματομέτρησης και Ρεφλεξοθεραπείας.
Επειτα από ένα έτος δίδαξα  Callanetics και ανέλαβα την επίβλεψη σε ελευθέρα βάρη, σε ιδιωτικό Γυμναστήριο σε μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα του Ηρακλείου όπου ιδρύω και οργανώνω στον ίδιο χώρο τμημα Ρεφλεξολογίας.
Παράλληλα με την εργασία μου παρακολουθώ στην Αθήνα μαθήματα Aerobic – Step με 2 μεγάλους δασκάλους στο είδος.
Το 1996 δημιουργώ την δική μου Σχολή Γυμναστικής και Ρεφλεξοθεραπίας στην Οδό Ουλώφ Πάλμε 63 όπου λειτουργεί μέχρι και σήμερα.
Το 1997 και για τα επόμενα 5 έτη ιδρύω παιδικά τμήματα τα οποία συμμετέχουν σε πολλές επιδείξεις του REFLECTION GYM.
Το 1998 εγώ και η Ομαδα επιδείξεων του REFLECTION GYM που απαρτίζονται από δικούς μου μαθητές , μέλη του γυμναστηρίου συμμετείχαμε σε εκπομπή τοπικού καναλιού επίσης κάναμε επιδείξεις σε πολλές εκδηλωσεις του γυμναστηρίου μας.
Το 2003 στου Πανελλήνιους Αγώνες FITNESS, BODYBUILDING , KICK BOXING αναλάβαμε εγώ και η ομάδα μου την έναρξη των αγώνων με χορογραφία ΤΑΕΒΟ και την λήξη τους με χορογραφία AEROBIC.
Στη συγκεκριμένη εκδήλωση βραβεύτηκα τιμητικά από τους διοργανωτές για την προσφορά μου στον κλασσικό Αθλητισμό και στο FITNESS-AEROBIC.
Κάθε χρόνο παρακολουθώ Διεθνή – Πανελλήνια Συνέδρια πάνω σε προγράμματα αίθουσας και προπονήσεων με αντιστάσεις  και Αθλητικής Διατροφολογίας , κατέχοντας και τις ανάλογες πιστοποιήσεις.

stella-dokimaki02 stella-dokimaki03 stella-dokimaki04 stella-dokimaki05 stella-dokimaki06