Προγράμματα

IMG_9512

Ο ΝΟΥΣ

CALLANETICS :  Το πρόγραμμα που γυμνάζει σώμα και πνεύμα. Ειδικές ασκήσεις για σύσφιξη, χάσιμο πόντων και για άτομα που αντιμετωπίζουν προβλήματα στη σπονδυλική στήλη και τις αρθρώσεις.

Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ

AEROBICS : Όλες οι μορφές αερόβιας άσκησης για λιπδιάλυση, χάσιμο σωματικού βάρους , απόκτηςη διατήρηση καλής φυσικής κατάστασης , διασκέδαση , χορός, ένταση, ρυθμός…

STEP : Αερόβια άσκηση με χρησιμοποίηση step (σκαλοπατιών) που σημαίνει δυνατοί , καλοσηματισμένοι μυς, γεροί πνεύμονες, καρδιά που αντέχει…

FLOORWORK : Ασκήσεις εδάφους για ενδυνάμωση κοιλιακών – ραχιαίων – γλουτώ, περιφέρειας- ποδιών.

Ο ΕΑΥΤΟΣ ΣΟΥ

NATURAL STRECHING FLEXIBILITY : Προπόνηση μυϊκής τόνωσης και νευρικής χαλάρωσης . Συνδυασμός τις ελεγχόμενης κινητικότητας με την κινητική σταθερότητα.

ΕΚΡΗΚΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ

BOOTCAMP – TAE BO : Ολοκληρωμένη αλυσίδα ασκήσεων εμπνευσμένων από πολεμικές τέχνες που περιλαμβάνει 4 επίπεδα. Το πρόγραμμα αποσκοπεί στη καλύτερη μυική λειτουργία (χρησιμοποιήση ελαστικών ιμάντων – στρωμάτων)

Το κλασσικό μέσα μας είναι και διαχρονικο….

PILATES :  Η μεθοδολογία άσκησης Pilates είναι εμπνευσμένη από τον κλασσικό χορό και αποσκοπεί στην ορθοσωμία και σύσφιξη.

 

Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ

CROSS FIT : Κυκλική προπόνηση σε σταθμούς με χρονομετρημένους συνδυασμούς αεροβικών και αναεροβικών ασκήσεων. Εμπνευσμένο από την ενόργανη γυμνστική από το στίβο και από την άρση βαρών. Σκοπός του η ανάπτυξη της αντοχής , της δύναμης της αλτικότητας…

Body Pump Power :Δυναμικό πρόγραμμα με μπάρες, για όλες τις μυικές ομάδες. Αυξάνοντας τα κιλα στις μπάρες πετυχαίνουμε την άυξηση της μυικής μάζας και εκτελώντας το συγκεκριμένο πρόγραμμα της άσκησης εκρηκτικά πετυχαίνουμε την μυική γράμμωση.

Η ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ

ZUMBA : To Ζυμβα είναι πρόγραμμα χορού – γυμναστικής εμπνευσμένο από Latin χορούς , από αφρικάνους χορούς, από ανατολίτικους χορούς και hip hop. Το πρόγραμμα zumba θεωρείται παγκοσμίως από τα πιο επιτυχημένα προγράμματα χορού – fitness με οπαδούς όλων των ηλικιών.

 Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ

ΑΤΟΜΙΚΑ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ σε όργανα και μηχανήματα ΤΥΠΟΥ HAMMER που παίρνουν ελεύθερα βάρη, και σε ελεύθερα βάρη.

IMG_9515 IMG_9516

 

Η ΕΠΙΘΥΜΙΑ 

IMG_9533

Καρδιοαναπνευστικής άσκηση για χάσιμο βάρους και καλή φυσική κατάσταση.

ΤΟ ΜΕΤΡΟ

ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ανάλογα με τις ανάγκες και την ηλικία κάθε γυμναζομένου.

Η ΖΩΗ

IMG_9512

ΜΠΑΣΚΕΤ για προθέρμανση και αποθεραπεία!!!

Η ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

IMG_9520

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ – ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΜΑΣΑΖ με φυσικά προϊόντα.

  • Anti-stress Body Relax Μασάζ
  • Κινέζικο Μασάζ
  • Αρωματοθεραπεία
  • Ρεφλεξολογία
  • Face Μασάζ – Μασάζ προσώπου

IMG_9525